Vydejte se spolu s námi zpět ke kořenům a naučte se využívat léčivé byliny v kuchyni. Povíme si o nejznámějších léčivkách využívaných v české i zahraniční kuchyni, namícháte si vlastní koření do polévek a k masům a bylinnou čajovou směs. Ochutnáte grilované pochutiny a zeleninu připravenou s pomocí čerstvých bylin.
akcí provází: šéfkuchař Petr Ustohal a bylinkářka Gábina Lašťovka
místo: Bylinková zahrada Josefa Kamela v Žirči
čas: 9 – 15 hodin
cena: 750,- Kč
počet účastníků je omezen, nutno se přihlásit předem a to nejpozději do 31.7. 2017 !!!
21.10.2025 - Zákaz prodeje v provozovnách s prodejní plochou větší než 200 metrů čtverečních platí pro nadcházející svátek - 28. října. Počítejte s tím.
22.08.2025 - Výluka traťové koleje je hlášena v úseku ve dnech 1. září - 26. října 2025 z Police nad Metují do Broumova. Pro cestující bude připravena náhradní autobusová doprava.